24 Şubat 2016 Çarşamba

MANDALA İLE ŞİFA ÇEMBERİ



Kişisel dönüşüm hayal kurma sanatı değil, hayallerimizi gerçekleştirme sanatıdır. Bazı zamanlar işler gözümüzde o kadar büyür ki bir türlü bu işe başlayamayız. İlk adımı atmak için istekli olmazsak, son noktaya ulaşamayız. Önce istemeliyiz biz değişirsek dunya değişir.
Kendimiz de var olan, hayatımızda her hangi bir konuda ilerlememize engel olan blokaj ve tıkanıklıklarımızı, yaşamdan zevk ve tat almamızi engelleyen negatif duygusal, zihinsel kaliplarımızı ,Manadala ile fark edecek, Reiki ile şifalandırıp son olarakta EFT nın sihirli dokunuşlarıyla şifamızı destekleyeceğiz.Kendi seçtiğiniz renk ve desenlerin büyülü dünyasında , Reiki ve EFT nin yardımı ile güçlü bir arınma yaşayacaksınız.

Dünyada ve ülkemizde her geçen gün kullanımı yaygınlaşmakta olan şifa ve arınma teknikleri Reiki , EFT ve Mandala yı sizin icin harmanladik.
Reiki ve EFT ile zenginleştirdiğimiz mandalayla çıkacağımız içsel yolculuğa sizide davet ediyoruz.
Farketme, arinma, şifalanma atölyemizde sizleride aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

MANDALA; Mandala bir keşif yolculuğudur Mandala çizmek bize gerçek bir dışa vurum ve farkındalık yaşatır. istediğimiz şeyi yaşantımıza çekmemizde yardımcı olur, sağlık, mutluluk, aşk, huzur , bolluk bilinci ve hep bizimle kalır.

Mandala bir boyama çalışması değildir. Şekilleri, desenleri ,çizgileri kullanarak içimizdekileri bir zemine aktarmaktır.Dikkat dağınıklığı, özgüven eksikliği,korkular, depresyon… Hayatta sizi rahatsız eden ne varsa ve neyi daha derinlemesine düşünmek istiyorsanız, mandala size yardımcı olur.

Bugün hep birlikte, çöp adam dahi çizemem diyenler veya çizmeyi çok sevenlerle bir ucu sonsuzluğa bir ucu bedenimiz ve aklımıza kadar uzanan dairenin etrafındaki sözsüz yolculuğu deneyimleyeceğiz...Çizgilerin ve renklerin gücü ile tanışacak
bambaşka bir pencereden kendi özümüze bakacağız.

REIKI (evrensel yasam enerjisi) ; kelime anlami ilahi bilgelik tasiyan yasam enerjisidir.Reiki olarak tanimlanan bu sifa tekniği evrensel yasam enerjisiyle rezonansa geçmeyi ve bu enerjiyi fizik ve enerji bedene aktarmayi icerir.Bu aktarim fiziksel, zihinsel ve duygusal boyutlarda gerçeklesir.
Reiki enerjisi uygulayıcıdan bağımsız olarak kişinin hangi alanda ( bedensel, duygusal, zihinsel ) ihtiyacı varsa oralara akarak her türlü iyileşmeyi hızlandırır , şifa alanı oldukça geniştir.
Dünyada bir cok hastane ve klinikte tamamlayıcı tıp adı altında kullanılmakta olan Reiki ülkemızde de sağlık calışanları arasında da gittikçe yaygınlaşmakta olan bır şifa sistemidir.

Eft (Emotional Freedom Technique) : Duygusal özgürleşme tekniği; Parmak uçlarıyla bedenimizde ki enerji meridyenlerini uyarma açısından akapunktur noktalarına yapılan vuruşlarla ve uygun cümle kalıplarıyla blokajları kaldırma çalışmasıdır. Eft uygulanma alanları :
-Fiziksel hastalıklar
-Bağımlılıklar
-Endişe kaybı
-Korku,fobi
-Negatif duygular(öfke, suçluluk,kızgınlıkvs)
-Saplantı
-Depresyon
-Kilo problemi gibi daha bir çok rahatsızlık eft ile donüştürülebilmektedir..
Gerekli arac gereci önceden hazırlamamiz için katilacak arkadaslarin 05413132607 nolu telefonundan randevu almalarini rica ederiz.

Reiki Terapisti : Derya Yalçın
EFT Uygulayıcısı : Fazilet Özsüllü
Mandala Sanatı : Belgin Uğrayan

Katılım ucreti : 150 TL.
(Kredi kartı geçerlidir.)
Not: Atölye çalışmamızın tüm geliri; Konyaaltı Yardım Meleklerine bağışlanmıştır.
https://www.facebook.com/groups/895335050520940/?fref=ts

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder